În sfârșit – PRIMA APARIȚIE EDITORIALĂ EXCLUSIV EFT!

Noutati on 1 Jan , 1990

Cu bucurie, anunțăm prima apariție dedicată EFT (Terapie centrată pe emoții), tradusă integral în limba română:

Ține-mă strâns în brațe. Șapte conversații pentru o viață de iubire – Dr. Sue Johnson

Vestea este dublu motiv de bucurie, în sensul că Editura ACT și Politon a insistat ca prefața acestui volum să fie semnată de cordonatoarea comunității EFT din România, dr. Simona HERB. Iată câteva din frazele cu care Simona prefațează acest volum mult așteptat:

Descifrarea mecanismelor iubirii, în prima parte a cărții, pornind de la dezvoltarea relațiilor de atașament și strategiilor corelate specifice, reprezintă primul aport major al volumului de față. Recadrată prin prisma teoriei atașamentului, orice acțiune pe care un partener o întreprinde capătă sens și ne vorbește despre tentativele neobosite pe care noi, ca ființe sociale, le putem întreprinde pentru a ne putea reconecta emoțional cu persoanele semnificative. Nevoile universale de bază sunt cele care dictează răspunsurile emoționale primare, ori ceea ce fundamentează Susan Johnson prin abordarea sa terapeutică, și implicit, prin acest volum, este tocmai o ”hartă” a pașilor cu care partenerii să redescopere drumul unul spre celălalt.

[…]

Pasionată de dans, și în special de tango, dr. Susan Johnson ne propune prin ”Ține-mă strâns în brațe” un adevărat curs, pas cu pas, prin care să transformăm viața cuplurilor noastre într-un regal al apropierii. De fiecare dată când poate reperele științifice ar putea bloca trăirea, metafora dansului ”repune cititorul pe frecvența iubirii”.

Cartea poată fi comandată în format tipărit și/ sau audiobook de pe site-ul partenerului nostru, Editura ACT și Politon, aici! Volumul este recomandat atât ca lectură suport pentru terapeuții de cuplu și familie, cât și ca lectură pentru cuplurile dornice să afle dacă terapia centrată pe emoții li se potrivește!

Membrii comunității EFT beneficiază de un discount de 15 % la orice achiziție, în baza unui cod pe care îl pot primi prin email de la contact@psiris.ro

dr.-sue-johnson-tine-ma-strans-in-brate-2000x2000