Formatori invitați

Karin Wagenaar

Karin Wagenaar este psiholog clinician, psihoterapeut, terapeut de cuplu și familie în Olanda.

Lucrează în cabinet privat ca terapeut EFT certificat, dar și ca supervizor și trainer EFT în Olanda, dar susține cursuri similare și în alte țări.

Karin a fost directorul unei clinici destinate lucrului cu pacienți diagnosticați cu tulburări de personalitate. Ea lucrat cu modelul Tratament bazat pe Mentalizare în psihoterapie de grup și cu modelul EFT în terapia de cuplu. Karin predă și terapie sistemică la Institutul Olandes de formare în Psihoterapie.

Karin este fondatorul și președintele Fundației Olandeze EFT, fiind deopotrivă membru din board-ul ICEEFT.

Lieven Migerode

Lieven este psiholog clinician, psihoterapeut, terapeut de cuplu și familie în Belgia.

Lucrează în cabinet privat ca terapeut EFT certificat, dar și ca supervizor și trainer EFT în Belgia, dar susține cursuri similare și în alte țări.

Lieven a lucrat peste 20 de ani în clinică, specializându-se în lucrul cu aparținatorii bolnavului psihic, dar și în lucrul cu aspectele corelate cu agresiunea domestică și sexualitatea în cuplu.

Lieven este fondatorul și președintele Fundației Olandeze EFT. 

Mai multe despre Lieven poti afla aici: https://www.linkedin.com/in/lieven-migerode-1a853010/

Dr. Rebecca Jorgensen

rebecca

Dr. Jorgensen este Terapeut certificat, Consultant/Supervisor și Trainer acreditat în Terapia centrată pe emoții. Ea este directorul Centrului EFT din San Diego și  TRI EFT Alliant.

Rebecca și-a început dezvoltarea clinică încă din perioada primului ei stagiu de practică din cadrul studiilor de licență, în anul 1989, când, inițial, lucrând cu copii, a realizat că lucrând cu părinții creează mai multă schimbare, siguranță și întrajutoare pentru copii. Interesul ei pentru relaționare și familie a crescut, astfel încât primul curs postuniversitar intensiv a fost cel realizat de John Gottman – “Terapie maritală fundamentată științific,” ocazie cu care a aflat pentru prima oară de munca fenomenală a Dr. Susan Johnson și despre modelul său cu privire la terapia de cuplu.

Terapia centrată pe emoții (EFT) a revoluționat felul de a lucra al Rebeccai cu diadele, reducându-se dramatic rata divorțurilor. Ea a finalizat formare avansată cu Dr. Johnson și a devenit terapeurt certificat, supervizor și trainer. După ani de experiență ca și trainer EFT, Becca este unul din formatorii recunoscuți în S.U.A, dar făcând parte din echipa internațională de traineri.

Dr. Jorgensen ajută cupluri cu relații tensionate de peste 20 de ani. Ea explică succesul proceselor sale terapeutice prin prisma înțelegerii principiilor implicate și a tehnicilor care cu adevărat ajută la construirea de relații puternice, sigure și sănătoase.

În România, Dr. Jorgensen a fost deja o inspirație pentru mai mult de 150 de terapeuți interesați de EFT pe parcursul a 2 module de Externship (Martie 2015 și iunie 2016), 2 module de Core Skills_1 (octombrie-noiembrie 2015) și 2 module Core Skills_2 (martie 2016).   

http://www.rebeccajorgensen.com/
foto credit: Rebecca Jorgensen Emotionally Focused Therapy/FB

Dr. Zoya Simakhodskaya

zoya

Dr.Simakhodskaya este terapeut certificat, Consultant/Supervisor și Trainer acreditat în Terapia centrată pe emoții. Deopotrivă, este fondatorul Centrului de Dezvoltare Psihologică și Interpersonală, CPID.

De-a lungul formării și experienței sale clinice, Dr.Simakhodskaya a dezvoltat expertiză în realizarea de evaluare și frunizarea de psihoterapie pentru cei care se luptă cu depresie, anxietate, dificultăți de gestionare a furiei, adicții și compulsii, trauma și abuz, reziliența la pierdere și doliu, dificultăți interpersonale și schimbări în carieră. Ea a lucrat cu persoane afectat de atacurile din 9/11 World Trade Center, supraviețuitori ai torturilor, dar și multe cupluri tensionate.

În 2011, Dr.Simakhodskaya a fondat Centrul de Dezvoltare Psihologică și Interpersonală, CPID, unde s-a alăturat eforturilor unor colegi de încredere pentru a furniza serviciile necesare clienților sub egida unui centru coordonator.  CPID este deopotrivă un centru de formare și educație pentru clinicienii care doresc să atingă excelența în practicarea terapiei centrate pe emoții. 

În România, Dr.Simakhodskaya a condus cu compasiune și persevernță un modul de Core Skills-1 în octombrie 2016.

http://www.drzoya.com

foto credit: Zoya Simakhodskaya/FB