Supervizare individuală

supervisor-supervisee

Practica de a solicita supervizare este comună tuturor abordărilor terapeutice, ca atare, sunt o multitudine de modalități și în cadrul Terapiei centrată pe Emoții de a primi ajutor sau îndrumare.  Psihoterapeut dr. Simona Herb a început drumul formării ca terapeut centrat pe emoții în 2010 în Statele Unite, continuând anii următori alături de formatori ca Rebecca Jorgensen și Judith Kellner. Este, în prezent, singurul FORMATOR ÎN FORMARE, SUPERVIZOR ȘI TERAPEUT ACREDITAT din România care practică această abordare, conducând comunitatea EFT din România.

În Persoană (desigur)

Dacă ești din Iași sau din orice altă zonă, dar și când Simona Herb este în aceeași arie, o poți întâlni direct. O sesiune va dura 60-70 minute, va avea în vedere o anumită înregistrare sau întrebare cu privire la un caz și va fi urmată de un email de rezumat care delimitează aspectele de urmărit mai departe.

Supervizare la distanță

Analiza de ședință – conferință via Skype

Cel mai rapid mod de a revizui o înregistrare este desigur cel care presupune să transmiți fișierul rău video via internet. Vom folosi mereu o metoda securizată de transfer online pentru a ne asigura că este păstrată pe deplin confidențialitatea clienților. Transmiterea fișierului se va realiza printr-un serviciu de comun agreat.  Deîndată ce aveți sesiunea înregistrată, salvată digital și transmisă către Simona, apoi nu mai trebuie decât să agreați când poate fi organizată întâlnirea virtuală via Skype.

Dupa ce ședința voastră de supervizare EFT online este stabilită, sesiunea voastră video va fi pregătită pentru a putea fi urmărită împreună, și astfel să primiți feedback, instrucțiuni, încurajări și chiar să practicați.

Telefonic

Supervizarea telefonică este o alternativă bună pentru momentele în care aveți nevoie de ajutor într-un caz activ și vă doriți o formă de ajutor până la sesiunea imediat următoare. Este util să aveți cel puțin o transcriere a cazului pe care doriți să îl revizuiți. Supervizarea telefonică trebuie individual stabilită în prealabil.

Contact Dr. Simona Herb prin email la contact@psiris.ro sau telefonic la 0755 690 033 pentru a stabili șednțele de supervizare individuală.

Cost: 100 ron/ sesiune.