CORE SKILLS – EFT Base competencies development

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/10/2015 - 24/10/2015
All Day

Location
Iasi

Categories


În continuarea şi completarea cursului intensiv Terapia de cuplu centrată pe emoții ce a avut loc în perioada 19-22 martie la Timișoara, trainerii noştri îndrăgiţi Rebecca Jorgensen şi Judith Kellner vor veni din nou în România, pentru cursurile Core Skills – Competențe de bază în EFT.

Cursurile vor avea loc în perioada 22-24 octombrie in IASI și 25-27 octombrie in TIMIŞOARA.

Aceste traininguri se adresează doar psihoterapeuților ce au participat la prima parte a cursului de formare, în Sibiu.

Rebecca Jorgensen este psihoterapeut, trainer și supervizor EFT. Este director al Institutului de Training și Cercetare pentru Terapia Centrată pe Emoții și co-fondator și director al Centrului EFT din San Diego. Conduce Attachment Advancement Institute, unde livrează conferințe online, traininguri și programe de supervising pentru terapeuții care vor să învețe tehnicile Terapiei de cuplu centrată pe emoții.

Judith Kellner este psihoterapeut, formator şi supervizor certificat EFT, membru fondator al Centrului EFT din New York.
Judith foloseşte cu succes modelul EFT „ca pe o hartă” pentru a-i ajuta pe partenerii din cuplurile care vin în cabinetul său de terapie să creeze relaţii romantice mai strânse unul cu celălalt.
De asemenea Judith are o experienţă de formare foarte vastă, lucrând cu terapeuţi din America de Nord, Israel, Europa şi Asia.
Deviza de la care porneşte munca ei este: Suntem creaţi pentru conexiune.

Preț: 800 RON/early birds (achitat integral pana la 1 septembrie 2015)
900 RON după data de 1 septembrie

Pentru înscrieri, completează formularul de aici.
sau la telefon 0755690033