Un pas nou pentru dezvoltarea comunității EFT România

Noutati on 1 Jan , 1990

O nouă veste minunată pentru întreaga comunitate EFT, din România și nu numai – dr. Ileana Rogobete devine al doilea supervizor român certificat de către ICEEFT, lărgind astfel posibilitatea ca noi și noi terapeuți dornici să își îmbunătățească tehnicile pentru a ajuta cuplurile din practica lor, să poată fi îndrumați!

Dr. Ileana Rogobete a fost activ implicată în dezvoltarea EFT în România încă de la începuturile acestui demers, in 2014. Încă de la prima întâlnire, Ileana m-a impresionat prin ținuta profesională, disponibilitatea și deschiderea de a sprijini necondiționat visul de a aduce terapia centrată pe emoții în Timișoara, și nu numai. Creând un mediu de siguranță în învățare, în cadrul centrului Areopagus, Ileana a găzduit numeroase cursuri și a devenit repede un colaborator apropiat, ce a inspirat securitate și căldură.

Recunoașterea sa ca terapeut nu a întârziat să apară grație empatiei neobosite pe care aceasta o probează în lucrul cu clienții. Exploatând și experiența sa de formator și supervizor în terapie sistemică de cuplu și familie, Ileana a pășit cu ușurință și în instanța de supervizor sub supervizare. Cu îndrumarea mentorului ei, Rebecca Jorgensen și sprijinul meu, Ileana primește astăzi vestea minunată de a fi SUPERVIZOR CERTIFICAT.

O felicit și pe această cale, îi mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată acestui demers și vă invit cu încredere să căutați îndrumarea Ilenei în procesul vostru de creștere ca terapeuți EFT!

Dr. Simona Herb