Webinar live – Susan Johnson

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 05/04/2017
6:30 pm - 8:00 pm

Categories


Afis-webinar_3

EXCLUSIV PENTRU COMUNITATEA EFT DIN ROMÂNIA

Dragi prieteni ai EFT,

Suntem onorați să vă anunțăm că pe 5 aprilie 2017, Dr. Sue Johnson, renumita fondatoare a Terapiei de cuplu centrată pe emoții, va petrece o oră și jumătate discutând cu Dr. Simona Herb și adresându-se exclusiv comunității EFT din România.
 
Alăturați-vă pentru o întâlnire specială a comunității românești de EFT, cu un seminar web exclusiv, în care Sue va discuta cu Simona și va împărtăși gândurile ei despre EFT și teoria atașamentului, dar mai ales despre cum să folosim EFT cu acele cupluri reactive.
Știm, în teorie, ce înseamnă un parteneriat terapeutic sigur, satisfăcător și cum să ajutăm cuplurile să ajungă acolo. Dar în practică, drumul terapeutic către o conectare ce durează și se simte, este arareori lin. În faza reactivă, cuplurile ne provoacă și au nevoie ca noi să alinăm suferința ajutându-i cu grijă și compasiune să oprească ”dușmanul comun”, circularitatea.


Vă invităm așadar să participați curioși, deopotrivă implicând alți colegi. Nu este obligatorie formarea EFT anterioară. Astfel de întâlniri ale comunităților EFT sunt gratuite și deschise tuturor prietenilor EFT. Tot ceea ce ai nevoie este să fii interesat să înveți modelul EFT și ce oportunitate mai bună decât să înveți direct de la fondator.  Va fi de asemenea timp pentru a răspunde unor întrebări legate de EFT.

Detalii ale întâlnirii
  • 5 aprilie 2017 – 18.30 – 20.00
  • Participanților care nu fac parte din comunitate li se percepe o taxa de 30 lei (costuri de acces in platforma). Plata se face in contul Herb S.

Simona Cabinet individual psihologie

Banca:RAIFFESEN BANK

IBAN:RO10RZBR0000060015153650

  • Înscrierile sunt acum disponibile pe platforma special destinată evenimentului https://app.webinarjam.net/register/411/2375d01b4d

IMPORTANT ! Din motive tehnic și independente de Psiris, evenimentul se desfășoară de la 18.30 și nu de la 16.30, așa cum a fost inițial alocat. Cei care s-au înscris deja pe contact@psiris.ro sau completând formularul Google, vor fi înscriși automat de către Psiris și vor primi pe adresele personale, indicate, link-ul personalizat.