Ține-mă strâns în brațe, dă-mi voie să mă desprind

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 25/06/2022 - 26/06/2022
5:00 pm - 8:00 pm

Categories


Atelier de terapie familială, lucrul cu familii lansatoare, copii adolescenți 

Facilitatori invitați: Nancy și Paul Aikin

La invitația Asociației de Psihoterapie Centrată pe Emoții pentru Cuplu și Familie- Centrul EFT România, Nancy și Paul Aikin, traineri, supervizori și terapeuți EFT acreditați ICEEFT, ”vin” în comunitatea noastră pentru a introduce o extensie a programului original pentru cupluri, ”Ține-mă strâns în brațe”, în forma sa adaptată pentru familii cu copii adolescenți.

(IMPORTANT: Se va asigura traducere engleză-română pe tot parcursul evenimentului)

Prin intermediul acestui atelier cursanții vor afla cum să lucreze cu părinți și adolescenți pentru a transforma relațiile dificile ale acestora și suferința în confort, înțelegere și conexiune.

Cu ajutorul exercițiilor, conversațiilor structurate cu părinții/adolescenți, sistemul familial va spori aprecierea, membrii vor învăța cum să se bazeze unul pe celălalt în această etapă importantă de tranziție a vieții de familie.

Obiective

La finalizarea cursului, participanții vor fi capabili să:

  • Descrie modul în care teoria atașamentului se aplică experienței lor interne, precum și procesului terapeutic.
  • Discute despre propria poveste ce vizează stilul de atașament și să aplice această înțelegere fundamantelor teoriei atașamentului și la situația specifică de tratament.
  • Explice conceptele teoriei atașamentului de hiperactivare și dezactivare a strategiilor în procesul terapeutic mai ales în cazul clienților cu un stil de atașament nesigur.
  • Utilizeze noțiunile teoriei atașamentului și a stilurilor de atașament la strategiile de „retragere” și „urmărire” ale modelului bazat pe atașament al terapiei centrată pe emoții.
  • Discute despre dinamica încrederii și neîncrederii figurii de atașament în situația de tratament a clienților cu un stil de atașament dezorganizat.

CÂND?

Sâmbătă și duminică, 25-26 iunie 2022, zilnic de la 17.00 la 20.00 – eveniment în format HYBRID (poți fi în sală, la EFT HUB Iași, sau poți participa online).

Atelierul face parte din suita de evenimente aferente Școlii de vară EFT România, 2022. Detalii complete despre programul Școlii de vară, aici. 

CINE POATE PARTICIPA?

Evenimentul este deschis oricărui psiholog, psihoterapeut dornic să integreze această abordare în practica sa, indiferent dacă a fost sau nu anterior format în terapia centrată pe emoții.

Înscriere: aici. 

CINE SUNT NANCY ȘI PAUL AIKIN?

Mai multe despre munca celor doi invitați ai noștri, puteți parcurge aici.