Terapie individuală centrată pe emoții – Timișoara

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/06/2017 - 12/06/2017
All Day

Location
Timisoara

Categories


photos

Terapie individuală centrată pe emoții: extinderea unui model bazat pe atașament pentru terapia individuală 

Pentru prima dată în România, Lorrie Brubacher, certificată de către ICEEFT ca terapeut, supervizor și trainer EFT (Terapie centrată pe emoții), la invitația centrului Psiris, vine pentru a introduce intervențiile și tehnicile specifice Terapiei individuale centrată pe emoții (EFIT). Dincolo de experiența sa de terapeut de cuplu și familie, Lorrie este profesor consilier, cu experiență de predare în Canada la Universitatea  Winnipeg, Universitatea Manitoba și Universitatea British Columbia. În SUA , Lorrie a susținut prezentări la Universitatea North Carolina în Greensboro. Lorrie oferă consultații, supervizare și training  terapeuților de cuplu și familie ce se află în proces de acreditare cu diferite organizații de profil. Mai multe despre Lorrie.

Terapia individuală centrată pe emoții (EFIT) extinde modelul terapiei de cuplu centrate pe emoții, creat de Dr. Sue Johnson, pentru a facilita lucrul în individual. Cursul de 2 zile aduce răspunsuri complexe la o întrebare majoră:

  • Cum să creăm experiențe emoționale corective, în contextul terapiei individuale, pentru a crea siguranță și securitate cu alții dar și cu sine?  
În O teorie generală a iubirii, Lewis, Amini & Lannon, notau, “Dar iubirea nu este doar la finalul terapiei, ci este de asemenea un mijloc prin care orice finalitate este atinsă. ” Integrarea terapiei centrată pe emoții așa cum a fost creată de către Dr. Sue Johnson ajută la crearea unei alianțe terapuetice de tip bază sigură/ rai sigur ca și element esențial pentru creionarea mai departe unor legături sigure, dar și a unor mecanisme de reglare emoțională, atât cu alții, cât și cu sine. Emoțiile primare, legate de semnificația de atașament, alimentează experiențele emoționale corective de iubire, între și înâuntru (between and within).
EFIT folosește sarcinile și experiențele terapeutice care angajează clienții în experiențe emoționale corective ce pot crea un rai sigur și o bază de siguranță, în tumultul dinamic obișnuit dintre universurile interpersonale și cele interne.

Înregistrări la  contact@psiris.ro sau completând formularul de înregistrare pe https://goo.gl/forms/ULNkvq03hsk3ZLN33