Terapie individuală centrată pe emoții (EFIT)-online

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 14/01/2023 - 15/01/2023
All Day

Categories


Terapie individuală centrată pe emoții: extinderea unui model bazat pe atașament pentru terapia individuală

Formatori: dr. SIMONA HERB, terapeut, supervizor si trainer acreditat de către ICEEFT; psihoterapeut Irina RUSU, terapeut și supervizor în supervizare ICEEFT

IMPORTANT !
CURSUL ESTE DESCHIS TUTUROR PSIHOLOGILOR/ PSIHOTERAPEUȚILOR, INDIFERENT DE FORMAREA INIȚIALĂ (NU ESTE OBLIGATORIE FORMAREA IN EFT PENTRU CUPLU), acreditat COPSI

Terapia individuală centrată pe emoții (EFIT) extinde modelul terapiei de cuplu centrate pe emoții, creat de Dr. Sue Johnson, pentru a facilita lucrul în individual. Cursul de 1,5 zile aduce răspunsuri complexe la o întrebare majoră:

Cum să creăm experiențe emoționale corective, în contextul terapiei individuale, pentru a crea siguranță și securitate cu alții dar și cu sine?

La finalul cursului, veți putea să:

Recadrați problema cu care se prezintă individul dintr-o perspectivă a atașamentului.
Identificați modelele de reglare emoțională și să surprindeți circularitățile negative de interacțiune internă și interpersonală care mențin problema cu care se prezintă clientul.
Accesați și să accentuați emoția primară, folosind puterea emoției pentru a revizui modelele de lucru cu privire la alții și sine.
Creați experiențe emoționale corective ce pot transforma modelele negative în legături sigure interpersonale și interne.

Preț:

750 ron/ persoană (plătești până pe 30 decembrie 2022 și ai reducere, early birds- 650 ron)

Participi și la modulul avansați, lucrul cu trauma în abordarea centrată pe emoții, ședințe individuale (detalii aici)? Plătește în avans ambele module, și ai reducere 20 %, adică 1200 ron, 4 zile de curs!

Înregistrări completând formularul de înregistrare, aici!

Ai nevoie de mai mule detalii, scrie-ne pe contact#psiris.ro