Supervizare online de grup – nivel avansat

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 03/03/2020
10:00 am - 12:00 pm

Categories


Asociația de Psihoterapie Centrată pe Emoții pentru Cuplu și Familie – ca si centru autorizat EFT România este în creștere, iar nevoile voastre sunt prioritare pentru a continua procesul de învățare dincolo de sesiunile de formare.

Ești deja practicant EFT și ai întrebări specifice unor tipologii de cupluri mai provocatoare? Pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi, vă propun forma de GRUP DE SUPERVIZARE, BILUNAR, ONLINE – pentru TERAPEUȚI ACTIVI IN METODA EFT.

Acest grup îți va fi de folos dacă:

Vrei să ai parte de suport și de know-how specific EFT si ai mai fost deja, macar o data, in supervizare
Vrei să înveți activ, alături de ceilalți membri ai grupului. În timpul sesiunilor, SE VOR PREZENTA SESIUNI (AUDIO SAU VIDEO), VOM COMENTA ȘI LĂMURI DIVERSE ASPECTE ALE PROCESULUI TERAPEUTIC. SE VOR FACE CLARIFICĂRI ȘI SPECIFICAȚII TEORETICE ȘI PRACTICE DE CĂTRE SUPERVIZOR.
Vrei să beneficiezi de supervizare EFT, în orice oraș sau țară te-ai afla.

Îmi propun ca grupul să se întâlnească de două ori pe lună, dimineața 10.00-12.00.

Data de început este 3 martie 2020. Vor fi 12 sedinte in perioada martie – septembrie 2020, cu luna august libera.

Preț: 200 lei/lună.
Pachet integral: 1200 lei . Vrei să plătești integral în avans? Reducere 15% pentru efortul tau de a plati integram in avans.

Pentru a ne simți în siguranță ca și grup, sunt invitați să se înscrie colegii care știu că vor putea participa regulat – plata se aplică indiferent dacă poți intra mereu online sau nu! Ce fac dacă ratez o întâlnire?
Nu pierzi nimic, va exista un link securizat cu înregistrarea tuturor sesiunilor.

Înscriere: https://forms.gle/H99wNUBsnYPGGyeS8