Iubește, crește, educă

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/12/2018
5:00 pm - 8:00 pm

Location
Hotel Internațional

Categories


Compu Group Medical România și Centrul PSIRIS te invită la un eveniment care să îți permită să #DăruieștiAltfel, susținând educația, în tot timpul primind și tu în dar 3 prezentări interactive cu tot atâtea teme de interes, respectiv:
1. Cum evităm ”demonii” unui dialog nesănătos care poate afecta calitatea relației de cuplu
2. Cum construim siguranța în relația părinte -copil
3. Cum cream un mediu propice de învățare pornind de la teoria atașamentului

2018 ne-a arătat, din multe puncte de vedere, că educația este crucială; preocupați să oferim și sprijinim servicii educative de calitate, noi, CompuGroup Medical România și Centrul PSIRIS susținem misiunea Teach for Romania, organizație non-guvernamentală, parte din rețeaua globală Teach for All, care caută și pregătește oameni valoroși, cu sau fără experiență anterioară de predare, pentru a deveni profesori în învățământul de stat, pentru copiii din medii vulnerabile (http://teachforromania.org/cine-suntem/de-ce-existam/).

CE PROPUNEM?

– Te așteptăm la întâlnire, marți, 11 decembrie, începând cu ora 17.00 la Hotel Internațional, Iași!

– 3 teme diferite, cu cei 3 psihologi din echipa Psiris te vor provoca la dialog:

1. 17.00 – 17.45 – Predarea bazată pe atașament: lect. dr. Oana Dănilă
2. 18.00 – 18.45 – Părintele și lecțiile siguranței : psiholog specialist Irina Rusu
3. 19.00 – 19.45 – Ține-mă strâns în brațe: psiholog specialist dr. Simona Herb

CÂT TREBUIE SĂ INVESTEȘTI ?

ACCESUL ESTE LIBER PE TOATA DURATA EVENIMENTULUI.
Ne vom bucura dacă veți considera la final că merită să #DăruițiAltfel donând minim 25 de lei – susținem astfel o oră de educație altfel alături de echipa Teach for Romania.

Pentru cea mai bună organizare, te rugăm să ne dai de știre că vrei să participi completând formularul:
https://goo.gl/forms/f3mTywoGAWXm3FuV2

DE CE NOI?

CompuGroup Medical România este una dintre puținele firme de produs din domeniul Healthcare cu sediu și în Romania (Iași). Compania dezvoltă aplicații web și mobile ce facilitează accesarea serviciilor medicale de către pacient și optimizarea proceselor din cadrul cabinetelor, clinicilor, farmaciilor și laboratoarelor de analize din întrega lume.
Noi credem în educație și susținem dezvoltarea continuă a fiecărui individ în parte, astfel încercăm prin acțiunile noastre, fie ele cât de mici, să oferim comunității cele mai bune direcții, pe care să le folosească în acest sens.

La Psiris, credem că fiecare om în parte are în el însuși resursele de a merge mai departe. De aceea, la Centrul Psiris nu vei găsi rețete după care să-ți trăiești viața perfectă, ci îndrumare pentru a-ți urma drumul cu încredere și iubire față de tine însuți.
Suntem singurii psihoterapeuți din România certificați ca membri ICEEFT, Ottawa, Canada (Centrul Internaţional pentru Excelenţă în Terapia centrată pe emoții) și credem că înțelegerea și practicarea corectă a iubirii este calea către noi înșine și către construirea de relații sănătoase cu oamenii importanți din viața noastră.