Experiențe emoționale corective în terapia individuală

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 25/06/2022
10:00 am - 1:00 pm

Categories


 

Facilitator: Psihoterapeut Irina RUSU

Terapia centrată pe emoții (EFT) este o abordarea experențială, orientată spre atașament, care crede în puterea de a crea experiențe emoționale corective în fiecare ședință de terapie. Terapeutul, baza de siguranță a clientului în sedință, ajută clientul să descopere figurile de atașament importante și facilitează noi dialoguri, interacțiuni puternice cu acești oameni. Aceste noi interacțiuni emoționale, petrecute “aici si acum” în cabinet, sunt experiențele corective care schimbă lumea clienților într-un mod durabil.

Prin intermediul acestui atelier ne propunem prezentarea modului de lucru bazat pe atașament, în sedințe individuale, precum și interventiile de bază ale EFIT.

Obiectiv general: Prezentarea informațiilor teoretice (EFIT) și dezvoltarea abilităților de lucru cu clienții individuali, din perspectiva terapiei centrate pe emoții.

Obiective specifice:

Perspectiva experențială – Schimbarea experienței interioare a clientului

Stadiile de intervenție: stabilizarea, restructurarea și consolidarea

Prezentarea intervenției de baza în EFT, pașii Tangoului: pasul 1 – oglindirea procesului prezent; pasul 2 – asamblarea si aprofundarea afectului; pasul 3 – coregrafierea confruntărilor angajate; pasul 4 – procesarea confruntării; pasul 5 – validarea și integrarea experienței emoționale.

Atelierul este unul experiențial, obiectivele propuse urmează să fie atinse prin prezentarea informațiilor, jocuri de rol si exemple din cazuistica practică.

CÂND?

Sâmbătă, 25 iunie 2022, 10.00-13.00;eveniment în format HYBRID (poți fi în sală, la EFT HUB Iași, sau poți participa online).

Atelierul face parte din suita de evenimente aferente Școlii de vară EFT România, 2022. Detalii complete despre programul Școlii de vară, aici. 

Înscriere: aici. 

Despre Irina, puteți citi aici.

Aveți nevoie de alte detalii: contact#psiris.ro.