CORE SKILLS 1 -Competențe de bază în EFT (PASUL 2 IN FORMARE)

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/02/2017 - 18/02/2017
9:30 am - 6:00 pm

Location
Bucureşti

Categories


cs-1

Core Skills 1 – Competențe de bază în Terapia centrată pe emoții (pasul 2 în formare) – susținut de Rebecca Jorgensen și Simona Herb

În continuarea şi completarea Externship-ului Terapia centrată pe emoții, dr. Rebecca Jorgensen revine în România pentru ca, alături de dr. Simona Herb, să susțină o nouă sesiune de Core Skills, aprofundând procesul de învățare pentru toți terapeuții interesați de abordare.

Rebecca Jorgensen este psihoterapeut, trainer și supervizor EFT acreditat.  Ea conduce Institutul de Training și Cercetare în Terapia centrată pe emoții, dar este și co- fondator și director al centrului EFT din San Diego. De asemnenea, ea conduce Instititul de cercetare a atașamentului, unde livrează conferințe online, sesiuni de formare și programe de supervizare pentru terapeuții dornici să deprindă tehnicile EFT. Mai multe despre Rebecca.

Simona Herb a început drumul formării ca terapeut centrat pe emoții în 2010 în Statele Unite, continuând anii următori alături de formatori ca Rebecca Jorgensen și Judith Kellner. Este, în prezent, singurul FORMATOR ÎN FORMARE, SUPERVIZOR ȘI TERAPEUT ACREDITAT din România care practică această abordare, conducând comunitatea EFT din România.

În această etapă se va lucra mai intens și se va intra în învățarea în detaliu a intervențiilor și tehnicilor EFT. Desigur, partea teoretică va fi însoțită de exerciții practice, jocuri de rol și ședință live.

Conținuturi abordate:

  • Evaluarea
  • Pasul 1: Crearea alianței și delimitarea aspectelor conflictuale ce stau la baza conflictului marital
  • Pasul 2: Identificare circularității negative
  • Sesiunea live – analiza tehnicilor folosite, feedback pentru membrii cuplului.
  • Pasul 3: Accesarea emoțiilor neconștientizate ce declanșează pozițiile de interacțiune.
  • Pasul 4: Recadrarea problemei în termeni de emoții declanșatoare și nevoi de atașament
  • Prezentări de caz: sesiuni live, analiza înregistrărilor și jocuri de rol

Trainingul se adresează doar psihoterapeuților ce au participat la prima parte a cursului de formare, indiferent de perioada în care a fost el organizat. Participanții trebuie să pregătească o înregistrare de 15-20 minute, alături de traducerea transcrierii.

Preț:

950 ron / persoană (Early birds – plata până la 31 ianuarie – 850 ron)

Înscriere: contact @psiris.ro; 0755690033

https://goo.gl/forms/ei8IS6eHqU0ryXrV2