Când inimile vorbesc – dialogul terapeuților

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/01/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Hotel Sheraton

Categories


Dialogul terapeutilor-heart to heart talk

CONFERINȚĂ CU ACCES LIBER

Centrul Psiris, reprezentant oficial al Terapiei centrată pe emoții și Editura Act și Politon vă invită la un eveniment cu obiectiv dublu:
– Prezentarea unui concept UNIC de atelier dedicat cuplurilor care vor să își dezvolte relația de manieră armonioasă și durabilă;
– Dialog cu privire la volumul care stă la baza acestui concept, ”Ține-mă strâns în brațe”, bestseller internațional semnat de dr. Susan Johnson.

CÂND UNDE?

30 ianuarie 2018, 18.30 – 20.00; suntem în curs de a selecta o locație potrivită, va conta si feedback-ul vostru al celor care vă veți înscrie.

CINE DIALOGHEAZĂ?

Dr. Rebecca Jorgensen este Terapeut certificat, Consultant/Supervisor și Trainer acreditat în Terapia centrată pe emoții, directorul Centrului EFT din San Diego și  TRI EFT Alliant.

Mai multe despre dr. Jorgensen: http://www.rebeccajorgensen.com/

Dr. Simona Herb este primul și singurul Trainer acreditat, Terapeut și Supervizor în Terapia centrată pe emoții, directorul Centrului Psiris din Iași și coordonatorul comunității terapeutice EFT din România.

Mai multe despre dr. Simona HERB://www.facebook.com/Simona-Herb-EFT-Terapia-Centrată-pe-Emoții-275848622785396/ www.eftromani.ro

CUI SE ADRESEAZĂ?

Conferința este recomandată cuplurilor de orice vârstă și orientare sexuală, dar și persoanelor aflate în căutarea unei relații funcționale de cuplu. Dacă ai o relație solidă, participarea la conferință îți poate oferi noi insight-uri și conștientizări despre cine ești tu în relația de cuplu, dar și o serie de instrumente optime pentru a menține starea de bine în doi. Iar dacă ești într-o relație dificilă, poți înțelege care sunt rănile personale care te opresc din a primi și oferi iubire din plin.

CONVERSĂM DESPRE:

1. Iubire și atașament
2. Tipurile de atașament
3. Ce nevoi avem și cum le exprimăm în funcție de tipul de atașament și istoricul personal
4. De ce avem comportamente nocive, care ne strică relația, chiar dacă regretăm după
5. Reconectarea emoțională – rescrierea vechilor tipuri de relaționare cu cele pline de empatie și compasiune
6. Sexualitate
7. Mentinerea iubirii si preocuparea pentru relație

Conversăm în limba engleză, dar asigurăm și traducerea simultan.

OPORTUNITĂȚI:
Participă și:
A. Achiziționezi cartea, tipărită sau format audiobook, din portofoliul editurii ACT ȘI POLITON cu reducere, in baza unui voucher pe care îl primești doar după ce te înscrii folosind linkul de mai jos, și doar la standul lor din sala de conferință;
B. Intri automat în tombolă pentru 1 participare gratuită la următoarea ediție a atelierului Ține-mă strâns în brațe, București.
C. Accesează voucherele Psiris pentru participare la evenimentele de formare/ dezvoltare personală cu prețuri adaptate pentru tine și prietenii tăi.

Înscrieri folosind formularul https://goo.gl/forms/WRpqIY67RncbEhrj2 sau la contact@psiris.ro