7 conversații pentru relații armonioase

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/11/2017
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Palas Congress Hall

Categories


CONFERINȚĂ – participare în regim liber !
EVENIMENT LANSARE VOLUM ”ȚINE-MĂ STRÂNS ÎN BRAȚE”


Centrul Psiris, reprezentant oficial al Terapiei centrată pe emoții și Editura Act și Politon vă invită la un eveniment cu obiectiv dublu:
– Prezentarea unui concept UNIC de atelier dedicat cuplurilor care vor să își dezvolte relația de manieră armonioasă și durabilă;
– Lansare volumului care stă la baza acestui concept, ”Ține-mă strâns în brațe”, bestseller internațional semnat de dr. Susan Johnson.
Deși, în timpul unui conflict, partenerii par să își spună lucruri total opuse și că au nevoi diferite, de fapt ei au aceleași nevoi de bază: nevoia de a fi ACCEPTAT, VALORIZAT, DE A FI SPECIAL.

Bogată în explicații concrete și numeroase recomandări ușor de aplicat în viața de zi cu zi, participarea la conferință vă oferă șansa să vă familiarizați cu o suită de conversații menite să îmbunătățească semnificativ conectarea cu partenerul, ajungând să vă gestionați conflictele într-o manieră sănătoasă și pozitivă. Deoarece, DA, și cuplurile fericite se ceartă – diferența este dată de faptul că adulții din aceste cupluri pot vorbi după ce a trecut ”furtuna” și se pot reconecta.

CUI SE ADRESEAZĂ?

Conferința este recomandată cuplurilor de orice vârstă și orientare sexuală, dar și persoanelor aflate în căutarea unei relații funcționale de cuplu. Dacă ai o relație solidă, participarea la conferință îți poate oferi noi insight-uri și conștientizări despre cine ești tu în relația de cuplu, dar și o serie de instrumente optime pentru a menține starea de bine în doi. Iar dacă ești într-o relație dificilă, poți înțelege care sunt rănile personale care te opresc din a primi și oferi iubire din plin.

CONVERSĂM DESPRE:

1. Iubire și atașament
2. Tipurile de atașament
3. Ce nevoi avem și cum le exprimăm în funcție de tipul de atașament și istoricul personal
4. De ce avem comportamente nocive, care ne strică relația, chiar dacă regretăm după
5. Reconectarea emoțională – rescrierea vechilor tipuri de relaționare cu cele pline de empatie și compasiune
6. Sexualitate
7. Mentinerea iubirii si preocuparea pentru relație

CONFERENȚIAR:
Psihoterapeut dr. Simona Herb (https://www.facebook.com/Simona-Herb-EFT-Terapia-Centrată-pe-Emoții-275848622785396/), singurul FORMATOR ÎN FORMARE, SUPERVIZOR ȘI TERAPEUT ACREDITAT ÎN TERAPIA CENTRATĂ PE EMOȚII, din România, care practică această abordare, conducând comunitatea EFT din România.

OPORTUNITĂȚI:


Participă și:
A. Achiziționezi orice carte din portofoliul editurii ACT ȘI POLITON cu 20 % reducere, in baza unui voucher pe care îl primești doar după ce te înscrii folosind linkul de mai jos, și doar la standul lor din sala de conferință;
B. Intri automat în tombolă pentru 1 participare gratuită la următoarea ediție a atelierului Ține-mă strâns în brațe, Iași.
C. Accesează voucherele Psiris pentru participare la evenimentele de formare/ dezvoltare personală cu prețuri adaptate pentru tine și prietenii tăi.

Înscrieri folosind formularul https://goo.gl/forms/WRpqIY67RncbEhrj2

sau la contact@psiris.ro sau 0755 690033.

Slide1